Wellness és kikapcsolódás

Fürdőligetünkben mindenki megtalálja azt a nyugalmat és kikapcsolódást, amelyre már olyan régóta vágyik. Ebben az ősfákkal ölelt környezetben kapott helyet kristálytiszta vizű kültéri medencénk, jakuzzikkal, napozóágyakkal körülvéve. A wellness épületünkben pedig szauna és különféle masszázs szolgáltatások segítik vendégeink kikapcsolódását.

Kültéri medencénk

Medencénk kristálytiszta vize és napozóágyaink nagyon kedveltek a vendégeink körében. Jó idő esetén tökéletes hely ez a hűsölésre, finom koktélokkal és ital különlegességekkel feldobva a napot.

Fűthető jakuzzik

Hűvösebb időben és esténként fűthető jakuzzikkal is várjuk a kikapcsolódni vágyó vendégeinket. Erről a Herba-házunkban megszállóknak sem kell lemondaniuk, hiszen saját jakuzzi áll a rendelkezésükre. A főépület kertjében pedig 1 db négyszemélyes és 1 db hatszemélyes jakuzzi áll a vendégek rendelkezésére.

Szauna a hidegebb napokra

Hűvösebb napokon vendégeink számára megnyitjuk Fürdőligetünk szaunáját is. Meleg teával, finom illóolajokkal garantált a kikapcsolódás.

Masszázs szolgáltatások

Vendégeink körében nagyon kedveltek a különféle frissítő és relaxáló svéd masszázs szolgáltatások is, melyekre ön is bátran foglalhat időpontot, kérjük ezt az igényét még érkezése előtt jelezze nekünk.

Jóga és meditációs táborok

Ősfákkal övezett parkunk gyakran szolgál helyszínéül jóga és meditációs táboroknak is. A táborra érkező vendégeinket finom ételekkel, wellness szolgáltatásokkal és nyugodt, pihentető környezettel várjuk.

Foglaljon szobát vidéki szálláshelyünkre!

Felejthetetlen napok a Botanicában

Ha szívesen eltöltene pár felejthetetlen napot a Botanicában akár egyedül, a párjával, családjával, barátaival vagy munkatársaival, akkor foglalja le az ön számára legszimpatikusabb szobánkat, szobáinkat!

Iratkozzon fel,
hogy ne maradjon le