SZOBÁINK VARÁZSLATOS VILÁGA

A Botanicában 13 egyedi stílusú kétágyas és franciaágyas szobával várjuk vendégeinket, így 26 fő kényelmes elszállásolására van lehetőség. Pótágyazással ez a szám akár 32 főre is növelhető a családias hangulat megtartása mellett.
Kevesen ismerik a vidéki szállásunk történetének azt az izgalmas korszakát, amikor egy asztalos műhely üzemelt a falai között. Az akkor megálmodott és újragondolt bútorok mai szobáinkat díszítik, amelyek szinte minden darabja a helyszínen kézzel készült.

Vendégeink kényelméért

Mindegyik szoba tölgyfa padlóburkolatú, fürdőszobáik izgalmas stíulsú cementlapokkal burkoltak. A szobák berendezése egyedi, minden szobában más és más ágy és bútor található, antik szekrénnyel és komóddal. A szőnyegek színezett patchwork, török, perzsa és kilim szőnyegek.
Az ágyak, ágykeretek új készítésűek, tömörfából készültek, a matracok kiváló minőségű rugós matracok. Az ágynemű Billerbeck, középmeleg paplanokból, egy toll és egy allergénmentes műanyagtöltetű párnából áll.

SZOBÁINK A FŐÉPÜLETBEN

Füge

szantál

mandula

cédrus

platán

gesztenye

galagonya

ginkGo

bodza

boróka

SZOBÁINK A herba-házban

A főépület szomszédjában található Herba-házunkat illatozó gyógynövények és fűszerkert vesz körül, saját jakuzzival, valamint zárt kerttel rendelkezik.

kamilla

menta

zSálya

Foglaljon szobát vidéki szálláshelyünkre!

Felejthetetlen napok a Botanicában

Ha szívesen eltöltene pár felejthetetlen napot a Botanicában akár egyedül, a párjával, családjával, barátaival vagy munkatársaival, akkor foglalja le az ön számára legszimpatikusabb szobánkat, szobáinkat.

Iratkozzon fel,
hogy ne maradjon le