A természetes Gesztenye szoba

Napfény és a természet barátságos hangulata fogadja vendégeinket a Gesztenye szobánkban. A fa és föld színek, a kedves kiegészítők és a puha textilek segítik a maximális kikapcsolódást. A tágas hálószobához térelválasztással csatlakozik egy kihúzható kanapé.

Ideális választás családok részére, akik akár külön ágyon, akár egy ággyá alakítva szeretnék kipihenni a hétköznapok zaját.

Kényelem és kikapcsolódás helyszíne

A 2 db 90 x 200-as ágy teljes komfortú franciaággyá alakítható, megőrizve a maximális kényelmet.  Kétszemélyes kihúzható kanapéja alkalmas plusz két fő elszállásolására is. Az ágynemű ebben a szobánkban is a minőségi Billerbeck, ami középmeleg paplanokból, egy toll és egy allergénmentes műanyag töltetű párnát ölel körbe. 

A bézses árnyalatú Gesztenye szobához egy hatalmas, tágas fürdőszoba tartozik, kényelmes zuhanykabinnal, elegáns színekkel és izgalmas burkolatokkal.

A szoba felszereltsége 2 fő részére:

A gesztenye szoba hangulata képekben

Foglaljon szobát vidéki szálláshelyünkre!

Felejthetetlen napok a Botanicában

Ha szívesen eltöltene pár felejthetetlen napot a Botanicában akár egyedül, a párjával, családjával, barátaival vagy munkatársaival, akkor foglalja le az ön számára legszimpatikusabb szobánkat, szobáinkat!

Iratkozzon fel,
hogy ne maradjon le