Az egzotikus Szantál szoba

A Szantál szoba egyike a kisebb alapterületű (16 m2) világos szobáinknak. A szürkés-kékes színek harmóniája nyugodt, mégis egzotikus, tengerparti környezetet teremtenek. Szantál szobánk tökéletes választás azok számára, akik kettesben szeretnének eltölteni pár felejthetetlen napot nálunk.

Kényelem és kikapcsolódás helyszíne

Szantál szobánk szívében egy kényelmes 160×200 cm-es tömörfa franciaágy kapott helyet, kiváló minőségű rugós matraccal. Ágnes egy indiai utazása során szerezte be a komódot és az elegáns padló elemeket, amik most a Szantál szoba ágyvégét díszítik.  Az ágynemű ebben a szobánkban is a minőségi Billerbeck, ami középmeleg paplanokból, egy toll és egy allergénmentes műanyag töltetű párnával egészül ki.

Nem is találhattunk volna stílusban jobban a Szantál szobához illő bútorokat és kiegészítőket, mint amilyenekkel a fürdőszobában találkozhatnak vendégeink. Izgalmas, kékes-lilás-szürke színvilág, természetes jegyek és minták, valamint egy kényelmes zuhanyzó várják majd önöket a fürdőbe lépve.

A szoba felszereltsége 2 fő részére:

A szantál szoba hangulata képekben

Foglaljon szobát vidéki szálláshelyünkre!

Felejthetetlen napok a Botanicában

Ha szívesen eltöltene pár felejthetetlen napot a Botanicában akár egyedül, a párjával, családjával, barátaival vagy munkatársaival, akkor foglalja le az ön számára legszimpatikusabb szobánkat, szobáinkat!

Iratkozzon fel,
hogy ne maradjon le