Éttermünk és gasztronómia

Munk Tamás séfünk és csapata gondoskodik arról, hogy a 6 fogásos degusztációs menük látványukban és ízvilágukban is felejthetetlen élményt nyújtsanak vendégeinknek. Gasztronómiai különlegességeink kulcsszerepet töltenek be a nálunk tartott családi és céges rendezvények, valamint esküvők során is.

Különleges gasztronómiai élmény

Vendégeink számára olyan fine dining ételkülönlegességeket készítünk, melyek felejthetetlen gasztronómiai élményt jelenthetnek.
Büszkék vagyunk rá, hogy 2023-ban megkaptuk a Michelin Guide ajánlását, a Dining guide top100 hazai étteremlistáján a 26.helyet, valamint a top 10 vidéki étterem helyezését.
Időszakonként ebédet és piknik kosarat is biztosítunk vendégeink számára.

Minőségi, válogatott alapanyagok

A reggeliket és vacsora ételeket gondosan válogatott alapanyagokból, megbízható forrásból szerezzük be. Ételeink ízvilágát pedig Herba házunk illatos kertjének fűszereivel gazdagítjuk.

Prémium kávé és tea

Kávéinkat a legismertebb hazai, újhullámos budapesti kávépörkölőtől szerezzük be. A Casino mocca kávéi friss szüretből származó, karakteres ízű, odafigyeléssel termesztett, szüretelt és pörkölt tételek. Vendégeink számára prémium szálas teáinkat is szeretettel ajánljuk.

Előre egyeztetett időpontban külsős vendégeket is tudunk fogadni éttermünkben,
melyhez asztalfoglalás szükséges minimum 1 nappal előtte.

Asztalfoglalás

Foglaljon szobát vidéki szálláshelyünkre!

Felejthetetlen napok a Botanicában

Ha szívesen eltöltene pár felejthetetlen napot a Botanicában akár egyedül, a párjával, családjával, barátaival vagy munkatársaival, akkor foglalja le az ön számára legszimpatikusabb szobánkat, szobáinkat.

Iratkozzon fel,
hogy ne maradjon le